Dit pijl en boog spel kunt u huren en afhalen in handige draagzakken. Wij vragen een waarborg van 50 euro (ongeacht het aantal dat u huurt) om er op toe te zien dat er zorg wordt gedragen voor het pijl en boog spel. Als u een pijl kwijt bent houden we 10 euro af van uw waarborg. speel dus zeker op een open vlakte en nooit op een bebost terrein. De tarieven zijn geldig per speeldag of weekend. U dient de set 1 dag op voorhand af te halen en 1 dag nadien terug te brengen  (dit wordt niet aangerekend als speeldag) Wenst u bijvoorbeeld op zaterdag een pijl en boog spel te spelen dan kan u het spel op vrijdag afhalen en maandag terugbrengen. U betaalt hiervoor 80 Euro.

Nog niet zeker wat het pijl en boog spel nu juist is? Bekijk de wat is informatie pagina. Weet je niet goed welke spellen je met dit materiaal kan spelen? Doe dan inspiratie op op de spelconcepten pagina.

Pijl en boog spel prijzen

1 boog set

10

EURO

1 boog

2 pijlen

1 masker / skibrillen

minimum afname: 3 bogen

levering

15

EURO

Levering & terugsturen

in een Bpost punt in de buurt

prijs per 12 bogen

Alle prijzen zijn inclusief btw.

Reserveren

Pijl en boog spel reserveren of controleren of het spel beschikbaar is voor een bepaalde datum? Dat kan via ons online reservatiesysteem. Heeft u nog specifieke vragen over het pijl en boog spel waar u geen antwoord op kan vinden dan kunt u ons altijd contacteren via het contact formulier of het volgende nummer: 003278700116

.